diff --git a/content/ovocny-dort-s-kremem-a-zelatinou/index.md b/content/ovocny-dort-s-kremem-a-zelatinou/index.md index 1289be1..7392e64 100644 --- a/content/ovocny-dort-s-kremem-a-zelatinou/index.md +++ b/content/ovocny-dort-s-kremem-a-zelatinou/index.md @@ -1,6 +1,6 @@ +++ title = "Ovocný dort s krémem a želatinou" -date = 2023-00-00 +date = 2024-03-29 author = "Terezka" [taxonomies] @@ -15,6 +15,7 @@ source = "korpus z DiaStyl.cz" +++ Ovoce || +-|- Mražené ovoce (viz Tipy) | cca 200 až 300 g Korpus || @@ -73,5 +74,4 @@ Březový cukr | dle chuti ### Tipy - - Ovoce používám mražené, jelikož jsem využila i ovocnou šťávu, která mi po rozmrazení zbyla. Stejně by šlo použít i kompotované, jelikož zbyde nějaká šťáva. Čerstvé ovoce je samozřejmě také skvělé, ale nezbyde nic po odkapání, takže pak lze použít buď trochu džusu nebo vodu, nebo můžeme trochu ovoce rozmixovat a naředit ho s vodou a mít tak ovocnou šťávu.